Kāpēc nevajag veikalā pirkt gatavu malto gaļu?
Sveiciens visiem lasītājiem! Šodien apspriedīsim samērā kutelīgu tēmu – gatavās maltās gaļas iegādi veikalā. Vai to vajadzētu darīt?
Agrāk es biju pārliecināts, ka visi zina par briesmām, kādas rodas no veikalā nopirktas gatavas maltās gaļas. Jo tās iegāde ir tiešs draudējums veselībai. Bet jebkurā gaļas veikalā ir vairāku veidu maltā gaļa. Kāds taču to pērk. Interesanti, kurš gan? Un kāpēc?
Nevienu nemulsina fakts, ka samalta gaļa maksā mazāk par parasto nemalto gaļu? Bet vajadzētu gan mulsināt. Jo, lai iegūtu malto gaļu, nepieciešami papildus darba ieguldījumu, kuriem, pēc idejas, jābūt iekļautiem cenā. Tas ir, maltajai gaļai būtu jābūt dārgākai par parasto gaļu, un nevis otrādi.
Ir vairāki iemesli, kāpēc nevajadzētu pirkt gatavu malto gaļu. Šajā maisījumā vienmēr atrodams liels daudzums sojas. Tā izvairīgie uzņēmēji ekonomē un nopelna uz uzticīgo pircēju rēķina.
Maltā gaļa sastāv ne tikai no samaltiem gaļu atgriezumiem, kas tik skaisti izlikti veikalu vitrīnās. Ja tas tā būtu, mums atliktu vien par to priecāties.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu